Оперативні  дані  щодо  захворюваності  на коронавірусну  інфекцію.

Оперативні дані щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію.

По Івано-Франківській області від початку пандемії підтверджено 199456 випадків захворювання на COVID-19. За  минулий  тиждень зареєстровано по області  833  нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19, одужало – 914  особи  та  померло – 4 людини.

БЕЗСОННЯ!!!!!

БЕЗСОННЯ!!!!!

  У середньому кожна людина проводить уві сні третину свого життя. На думку вчених, ідеальна тривалість сну дорослої людини становить 7-8 годин на добу. Вважають, що жінкам потрібно додаткова година сну, тому що вони більш емоційні. Дітям для нормальної роботи організму необхідно спати не менше 10 годин на добу.

Оперативні  дані  щодо  захворюваності  на коронавірусну  інфекцію.

Оперативні  дані  щодо  захворюваності  на коронавірусну  інфекцію.

По Івано-Франківській області від початку пандемії підтверджено 197717 випадків захворювання на COVID-19. Показник захворюваності на COVID-19 складає 14451,97 на 100 тис. населення. За  минулий  тиждень зареєстровано по області  911  нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19, одужало – 275  особи  та  померло – 4 людини.

ОБЕРЕЖНО СКАЗ

ОБЕРЕЖНО СКАЗ

Зареєстровано новий випадок сказу собаки на Косівщині .

ЯК ЗМЕНШИТИ СПОЖИВАННЯ СОЛІ?

ЯК ЗМЕНШИТИ СПОЖИВАННЯ СОЛІ?

Сіль – постачальник натрію, який разом з калієм регулює водний баланс організму. Якщо в організм натрію надходитиме більше, ніж калію, рідина буде затримуватися, що призведе до набряків, утворення каменів у нирках і жовчному міхурі,посилюватиметься  спазм судин що призведе до  гіпертонії та  атеросклерозу.

ХВОРОБА ЛАЙМА АБО БОРЕЛІОЗ

ХВОРОБА ЛАЙМА АБО БОРЕЛІОЗ

У Косівському районі, не враховуючи сезонність захворювання  зареєстровано один випадок  хвороби Лайма.

«Скарлатина»

«Скарлатина»

Скарлатина –  це інфекційне захворювання, яке розвивається при зараженні гемолітичним токсигенним стрептококом групи А. Хвороба проходить в гострій формі та супроводжується підвищеною температурою, дрібним висипом, ангіною та інтоксикацією всього організму.

Профілактика отруєння алкоголем та його сурогатами

Профілактика отруєння алкоголем та його сурогатами

Мало хто замислюється про те, що навіть невелика доза алкоголю може стати дуже підступною і жорстокою отрутою для людського організму. За даними статистики, понад 50% летальних випадків у результаті отруєння настає саме при отруєнні алкоголем і його сурогатами.

Оперативні  дані  щодо  захворюваності  на коронавірусну  інфекцію

Оперативні дані щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію

По Івано-Франківській області від початку пандемії підтверджено 194870  випадків захворювання на COVID-19. Показник захворюваності на COVID-19 складає 14243,87  на 100 тис. населення. За  минулий  тиждень зареєстровано по області 90  нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19.