Долучайтеся до проєкту «Турбота про родину Героя»!

З ініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук на Прикарпатті започатковано соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Метою цієї ініціативи є підтримка родин наших полеглих Захисників і Захисниць.

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності. 1. Планована діяльність: Cпорудження та підключення пошукової свердловини № 2 на Південно-Тереснянській площі з метою пошуку, розвідки, дослідно-промислової розробки. Дані роботи будуть здійснюватися на підставі спеціального дозволу на користування надрами від 14 червня 2010 р. № 3821. Географічні координати свердловини:

До уваги керівників фермерських господарств та жителів громади!

Запрошуємо ознайомитись з інформацією про те, яким чином фермери та індивідуальні селянські господарства можуть отримати державну підтримку на оброблювані сільськогосподарські угіддя та корів у 2022 році.

З НАГОДИ ДНЯ ПІДПРИЄМЦЯ

2 вересня в Українському союзі промисловців і підприємців відбудеться засідання з нагоди Дня підприємця. До участі запрошуються керівники громадських організацій, бізнесу, наукових інституцій, представники центральних та місцевих органів державної влади. Засідання відбудеться у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom. Початок засідання (відеоконференції) – об 11:00. Посилання для приєднання до відеоконференції буде надіслано учаснику на e-mail, вказаний під час попередньої реєстрації, що здійснюється за посиланням -https://forms.gle/1eV6cMKbEqJ4qmVR9 Запрошуємо вас взяти участь у засіданні. Довідкова інформація за наступними контактами: e-mail: masnik@uspp.org.ua моб. +38 050 353-33-88

ОГОЛОШЕННЯ

            В зв’язку з початком збройної агресії російської федерації   та  оголошенням воєнного стану в Україні Яблунівська селищна рада звертається до всіх чоловіків, віком з 18 до 70 років, що здатні тримати зброю,  проживають на території Яблунівської територіальної громади та не викликані до військкомату, звернутися в Яблунівську селищну  раду. Мати з собою воєнний квиток, паспорт, ідентифікаційний код.