Місто Добра розширює свою діяльність

Місто Добра розширює свою діяльність

             Наш благодійний фонд "Місто Добра" допомагає жінкам та дітям, які постраждали від насилля та війни, а також дітям позбавлених батьківського піклування. У Чернівцях ми маємо свій шелтер, де сьогодні проживає близько 300 людей.              З 20 листопада на території Міста Добра, ми відкриваємо реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Першочергово реабілітацію та догляд зможуть отримати діти, яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників). Всі послуги є безкоштовними.

Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки

Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки

             Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» ) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».             Враховуючи вищевикладене повідомляємо починаючи, що з 07 жовтня 2023 року  ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: http://e.dsns.gov.ua 

«Створення ефективних діалогів між ініціативними групами ВПО та представниками органів місцевого самоврядування»

«Створення ефективних діалогів між ініціативними групами ВПО та представниками органів місцевого самоврядування»

          За ініціативою Івано-Франківського відділення Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA, у Яблунівській селищній раді відбулася координаційна зустріч на тему: «Створення ефективних діалогів між ініціативними групами ВПО та представниками органів місцевого самоврядування»