Оперативні  дані  щодо  захворюваності  на коронавірусну  інфекцію.

По Івано-Франківській області від початку пандемії підтверджено 201305 випадків захворювання на COVID-19. За  минулий  тиждень зареєстровано по області  40   нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19, одужало – 102   осіб   та  померло – 0 .

До уваги жителів громади та навколишніх громад!

Горизонта́льно направлене бурі́ння (ГНБ, англ. Horizontal Directional Drilling(HDD), Directional boring) — багатоетапна технологія безтраншейного прокладання підземних інженерних комунікацій за допомогою спеціалізованих мобільних бурових установок, що дозволяє вести керований        прохід по криволінійній траєкторії, розширювати свердловину, протягувати трубопровід.

#LIBERATECRIMEA

LIBERATECRIMEA – це міжнародна громадянська кампанія на підтримку звільнення Криму та цілісності України. Вона спрямована на посилення голосу громадянського суспільства, яке закликає до припинення незаконної окупації Криму, грубого порушення міжнародного права та першопричини незліченних порушень прав людини, скоєних у Криму з лютого 2014 року.

Долучайтеся до проєкту «Турбота про родину Героя»!

З ініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук на Прикарпатті започатковано соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Метою цієї ініціативи є підтримка родин наших полеглих Захисників і Захисниць.

Поїздка до Австрії, Словаччини, Угорщини!!!!

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ  «Відкритий світ молоді» інформує про те, що з 22 до 27 травня 2023 року відбудеться культурно-освітня поїздка до Австрії, Словаччини, Угорщини.