Долучайтеся до проєкту «Турбота про родину Героя»!

З ініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук на Прикарпатті започатковано соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Метою цієї ініціативи є підтримка родин наших полеглих Захисників і Захисниць.

Захисні споруди області можуть вмістити 80 відсотків прикарпатців!

На Прикарпатті продовжують обстежувати захисні споруди. Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації, на сьогодні придатні для укриття (готові або обмежено готові до використання за призначенням) 631 захисна споруда (80 %), де можна розмістити 9 % населення.

Санітарні вимоги до транспортування харчових продуктів!!!

Відповідно до статті 43 та 44 Розділу VII "Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими  продуктами" Закону  України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" , встановлено гігієнічні вимоги до рухомих та/або тимчасових потужностей та транспортних засобів для перевезення харчових продуктів. Згідно яких розглянемо основні вимоги:

  ❗️❗️❗️Питання організації відпочинку та оздоровлення дітей є невід’ємною складовою державної політики України.

📢📢📢30.05.2023р.  комісією при Яблунівській селищній раді спільно з представниками Косівського відділу Коломийського районного управління ГУ ДППС в  Івано-Франківській області проведено обстеження по заяві директора в відпочивальному комплексі «Водоспад» с. Люча.