Робота по цивільному захисту у громаді

            2 липня 2021 року в Яблунівській селищній раді відбулася робоча нарада з участю працівників Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, на якій було розглянуто питання:

Протокол №3 засідання конкурсної комісії на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Яблунівської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області

Протокол засідання конкурсної комісії на посаду керівника Лючанської гімназії.pdf

Конкурс

Протокол засідання конкурсної комісії на посаду керівника Лючанської гімназії.pdf

Нарада з працівниками бібліотек

09. 06. в малому залі  Яблунівського БК відбулася чергова нарада в.о. начальника відділу молоді, спорту культури і туризму  Васкула Миколи Григоровича з працівниками бібліотек Яблунівської селищної ради

Нарада

          7.06.2021 р. в залі засідань селищної ради відбулася традиційна нарада під головуванням заступника селищного голови Мельничука Михайла Дмитровича.

Великдень у Космачі

              5 червня 2021 року у фестивальній програмі "Великдень у Космачі" взяли участь колективи художньої самодільності Яблунівської селищної ради та продемонстрували високий рівень мистецьких надбань, зокрема:

Конференція "Співробітництво та місцевий розвиток територіальних громад Прикарпаття"

           4 червня 2021 року голова Яблуніської селищної ради, Юрій Коваль, та в.о.начальника відділу молоді, спртру, культури та туризму, Микола Васкул, взяли участь у роботі конференції "Співробітництво та місцевий розвиток територіальних громад Прикарпаття".

Співпраця з Асоціацією Єврорегіон Карпати-Україна

           Асоціацією Єврорегіон Карпати-Україна оголошено другий конкурсний набір в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад для органів місцевого самоврядування, громадських організацій, благодійних організацій та комунальних закладів, установ, підприємств.