Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: Як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?

Доброго дня, пане Міністре. Через місяць чекаємо з дружиною на первістка, хочемо дізнатися як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?   

Івано-Франківщину відвідали представники Європейської комісії з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів

29.01.2019 року в Україні розпочала роботу місія інспекторів Генерального Директорату Європейської комісії з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE), яка прибула з метою перевірки заходів, вжитих Держпродспоживслужбою за результатами попереднього аудити системи державного контролю за виробництвом м'яса птиці та продуктів отримання з нього, призначених для експорту до Європейського Союзу.

Про основні чинники профілактики захворюваності на грип та ГРВІ в навчальних закладах

В кінці січня поточного  року епідемічна ситуація із захворюваності на грип та ГРВІ в Україні та нашій області почала стрімко погіршуватись. Пік захворюваності очікується вже у лютому. 

Працівникам яким не виплатили частину коштів після звільнення, як діяти? І яку відповідальність несе роботодавець за невиплату! Консультує Міністр юстиції Павло Петренко.

Вітаю! Після звільнення з роботи мені не виплатили частину коштів, які я заробила. Як мені їх повернути і чи понесе колишній роботодавець за це відповідальність?

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: що потрібно зробити у разі втрати паспорту за кордоном?

Доброго дня, пане Міністре! Перебуваючи за кордоном під час новорічних свят, зі мною трапилася неприємна історія - в мене викрали закордонний паспорт. Згодом все відновила, але я дуже перенервувала, тому що не знала, що робити та куди звертатися. Розкажіть, будь ласка, як правильно діяти в такому випадку? Людмила Поліщук