Кубок України з жиму лежачи 2018р

Мешканець Яблунова Фальбійчука Віктора будучи наймолодшим учасником змагань став абсолютним чемпіоном кубка України з жиму лежачи серед юнаків, з результатом 167,5 кг.

На замітку садоводу: готуємо сад до зими

Плодові дерева взимку потребують захисту від  шкідників, вітрів та морозів. Серед основних обов’язкових заходів, необхідних для підготовки дерев до зими, варто назвати: своєчасне внесення добрив, обрізання та лікування дерев, застосування  засобів захисту від морозів та шкідників.

Штормове (метео) попередження

24–25 жовтня очікується різка зміна погодних умов: дощ з мокрим снігом, посилення вітру до 15–20 м/с, 24 жовтня місцями 25–30 м/с. В Карпатах та на Прикарпатті мокрий сніг, хуртовини, можливе утворення снігового покриву. Вночі 24 жовтня у високогір’ї сильний сніг.

Штормове (метео) попередження

Протягом доби 03 жовтня по області та місту очікується посилення західного вітру 15–20 м/с. Вночі та вранці 05 жовтня по області та місту очікуються заморозки на поверхні грунту, місцями в повітрі 0–3о.

Що мають знати і робити працівники харчо-блоку дитячого дошкільного закладу чи школи з питань гігієни

Дотримання правил особистої гігієни - цілком зрозумілий принцип, якому має слідувати кожен. Проте особливо важливим він є для тих, хто працює із продуктами харчування, зокрема для працівників харчоблоку школи чи дошкільного навчального закладу.