Фото без опису

       Щороку 3 грудня Україна разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день інвалідів - людей, які мають особливі потреби, деякі обмежені можливості і колосальну жагу до життя і праці.

     Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати про непросту долю людей з вадами здоров’я не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують підтримки та уваги.

       Міжнародний день інвалідів – це добра нагода переосмислити і оцінити, що вже зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і що ще треба зробити для покращення умов життя людям з інвалідністю, щоб ніхто з них не почувався забутими та полишеними наодинці зі своїми проблемами.

      Наше завдання зробити все необхідне для гармонійної інтеграції осіб з інвалідністю в повноцінне суспільне життя.

     Відзначення цього дня - це нагода пригадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Від них залежить рівень цивілізованості нашого суспільства.

    Висловлюю щиру вдячність громадським організаціям, союзу осіб з інвалідністю (Сіреджук О.Д.), благодійникам і всім, хто за покликом серця присвятив себе служінню людям з особливими потребами.

       Закликаю всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами людей з особливими потребами, створити для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.

         Хочу побажати людям з інвалідністю життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я та благополуччя, щастя та успіхів у всіх починаннях.

 

                                                                                                     

                                                               З повагою Яблунівський селищний голова

                                                                                                            Юрій Коваль