Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю  розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 362) та постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності» (зі змінами).

Навчання правилам безпеки в КП''Центр надання соціальних послуг"

Навчання правилам безпеки в КП''Центр надання соціальних послуг"

        Працівниками Косівського РВ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області було проведено інструктаж з працівниками та підопічними стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання КП''Центр надання соціальних послуг" Яблунівської селищної ради.

Оголошення

Оголошення

            У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки робота закладів освіти буде можлива лише за умови вакцинованого персоналу на рівні 80%.