Настав час екзамену на гідність

Шановні краяни! Дорогі брати українці!

Настав час здавати екзамен на справжність та відстоювання права на громадську мужність!

Споконвічний ворог для української долі, її життєвих перспектив – московія розпочала воєнне вторгнення в нашу державу. «Старший брат» - остаточно показав  своє нутро: і з оскалом ненаситних зубів, блиском оскаженілих очей, рветься, щоб осідлати нас та наших рідних і знову перетворити в рабів, «грязь москви»,  на безхребетне «насілєніє».

Але ч и варто жити в стані неволі? Чи маємо право дозволити, путінським зайдам, позбавити гідного майбутнього наших дітей та онуків? Певен – НІ!

Тому, всіх чоловіків, які не втратили відчуття обов’язку перед Батьківщиною, яка з надією придивляється до совісті своїх синів, перед рідними, які дуже не хочуть нас втрачати, але розуміють, що вони  мають бути захищеними, найперше, - тими, хто привів їх в цей світ чи взяв відповідальність за їхнє благополуччя запрошуємо до територіальної оборони Яблунівської громади. Дуже віримо, що наші коліна не дрижать від страху, що наші голови не готові влізати в пісок, а тіла не рвуться до «крайної хати»… Бо хто як не ми?!

Будьмо певні, що ми зупинимо загарбників і переможемо всіх, хто бажає нашої крові та ганьби!

Славі Україні та честь її Героям!

Бог і Україна!