Відстоявши Київ, ми виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнівши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати.

Продовживши цей рух по звільненню на півдні України – звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – звільнивши Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всю нашу землю.

Впродовж березня вже 10 українських міст указом Президента нагороджено відзнакою “Місто-Герой України” з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті свої міст під час відсічі збройної агресії рф проти України. Харків, Херсон, Чернігів, міста Донеччини - Волноваха та Маріуполь, Охтирка на Сумщині та передмістя Києва — Гостомель, Буча та Ірпінь, що взяли на себе головний удар атаки ворога на столицю.

Важливо пам'ятати, що на цьому перелік не закінчується. Фактично в усіх наших містах і селах, куди заходила окупаційна армія, бачимо звірства, які скоювалися проти людей. Тому ми прагнемо звільнити усю нашу землю, бо не можемо залишити жодного населеного пункту в російській неволі, бо це означає для наших людей те саме, що світ побачив спочатку в Бучі, а потім у решті міст і сіл після вигнання окупанта. Ми пам'ятаємо подвиги Героїв. І людей, і цілих міст.

#Міста_Герої #Міста_Героїв