16 липня 2022 р. в с. Акрешори відбулися святочні дійства на вшанування 30-річчя від Дня народження світлої пам’яті отця Володимира Петрука… Багатогранними були заходи принесені в дар цьому гідному сину Української землі та духовному провіднику УПЦ в Буковинському селі Нижні Станівці: найперше, -  заупокійна Свята Літургія та Панахида; відвідини могили отця Володимира та духовна академія підготовлена його колишніми парафіями Свято-Миколаївського храму; відкриття і освячення пам’ятної дошки -  своєму талановитому учню,   виготовленої на кошти вчителів Акрешірської гімназій (ініціатор її директор - Марія Петрівна Попович) та встановленої на фасаді навчального закладу; літературно-духовна композиція підготовлена учнями та вчителями гімназії.

В заходах взяли участь представники культурного середовища громади: Микола Васкул – начальник відділу культури і туризму, Ірина Ткачук – головний спеціаліст відділу у справах дітей з сестрою Ольгою Грекул та братом Ігорем Реизуняком – талановитим поетом і співаком. Родинний ансамбль Ризуняків «Яворові струни» поділилися з акрешірціями та гостями цього духовного торжества поетичним словом та задушевною мелодійною піснею.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису