Фото без опису 14 березня 2023 року, у Яблунівській територіальній громаді відбулася чергова двадцята сесія восьмого демократичного скликання селищної ради під головуванням Яблунівського селищного голови Юрія Коваля. Участь у роботі сесії також взяв заступник голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак.

Фото без описуНа сесії розглянули ряд важливих питань бюджету громади, майнових та земельних питань, внесли зміни до комплексної програми профілактики злочинності та зміцнення правопорядку на території Яблунівської селищної ради, затвердили програму надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам через введення воєнного стану, які проживають у громаді. Програму затвердили на 2023-2025 роки.

Фото без описуСлід додати, що депутати Яблунівської селищної ради вирішили також звернутися до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території громад-побратимів, про недопущення участі російських та білоруських спортсменів в Олімпійських та Азійських іграх.

Фото без опису