Перед кожним випускником школи постає питання ким бути, яку професію чи спеціальність обрати, з чого почати, в якій сфері діяльності себе реалізувати.

Саме з цією метою 24 листопада 2021 року Косівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційні уроки онлайн для школярів десятих та одинадцятих класів Стопчатівського ліцею.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Юрій Думенчук наголосив на важливості обгрунтованого та свідомого професійного вибору, повідомив учням, що існує формула вибору професії, яка складається з 3 важливих складових («Хочу. Можу. Треба»), яку учні успішно засвоїли, наголосили на помилках при виборі професії. Старшокласники зрозуміли, що від вибору майбутньої професії залежить подальше успішне самоствердження й розвиток індивідуальності, можливість реалізації творчого потенціалу.

          По закінченні профорієнтаційного уроку, профконсультанти та учні були задоволені своєю взаємною співпрацею та покладають надії, що вона принесе успішний результат в майбутньому для кожного школяра зокрема та суспільства в цілому.

На всі свої запитання школярі отримали вичерпні відповіді.

 

 

Начальник віділу

активної підтримки безробітних                                          Ю.М. Думенчук

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису