Відбулося чергове засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Яблунівської селищної ради на 2021-2027 роки.

        На даному етапі роботи, членами робочої групи було здійснено SWOT – аналіз середовища Яблунівської селищної ради, тобто виокремлення сильних та слабких сторін, можливостей та загроз. Даний аналіз, є важливим етапом до затвердження Стратегії розвитку Яблунівської селищної ради, оскільки передбачає визначення основних проблем, та перспектив розвитку.

     До участі у засіданні Робочої групи, відповідно до розпорядження голови Яблунівської селищної ради, Юрія Коваля, були залучені також депутати Яблунівської селищної ради.

           Наступна зустріч планується наприкінці жовтня 2021 року.

         З метою залучення до процесу створення важливого стратегічного документу, який буде визначати подальший розвиток територій Яблунівської селищної ради, просимо активну молодь, громадські організації, місцевих підприємців, та небайдужих громадян, подавати свої пропозиції та бачення шляхів розвитку та процвітання селищної ради на електронну адресу yabluniv2015@ukr.net.

Фото без опису

Фото без опису