Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня селища Яблунів! Свята, яке відзначають усі його жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо.

           День селища – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. 

           Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ Яблунова, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи селища – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

            Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

           Від щирого серця й від усієї душі зичу усім нам  здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання.

         Тож нехай же і надалі процвітає наше селище, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання.                

       Зичимо, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити Яблунів кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед мешканців вашого прекрасного селища.

 

З повагою Яблунівський селищний голова                    Юрій КОВАЛЬ